Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb

Träningscentrum

Kontakt i Falu kanotklubb: Soizick Lidström – 073 22 22 654 – info@falukanoklubb.se

….

Träningscentrum för kanotslalom i Falun

Amanda FagerlundFalu kanotklubbs anläggning ligger i Hosjöholmen en mil utanför Falun och föreningen har en lång erfarenhet av kanotslalomträning. Vi erbjuder unga paddlare långsiktiga och kvalitativa möjligheter att konkurrera på internationell toppnivå.

Träningscentret hjälper ungdomarna genom regelbunden coachning, planering och uppföljning med tester specifikt för kanotslalom. Förutom träning på hemmaplan till vardags får ungdomarna stöd genom tränings/tävlingsresor i Sverige och utomlands.

I Falun finns Sveriges bästa förutsättningar för att träna kanotslalom. Slalombanan erbjuder 60 portar på lugnt vatten och i fors året runt. Klubbhuset har alla bekvämligheter för daglig träning med omklädningsrum, bastu, gym, konferenslokal och kök. Det finns också kanotutrustning att låna för varierad träning.

Regelbunden coachning på hemmaplan är en viktig faktor för framgång i kanotslalom. Det är träningscentrets främsta resurs.

-

Lokal Idrottsutbildning på Lugnetgymnasiet & Kristinegymnasiet

Falu kanotklubb LIUI samarbete med Lugnetgymnasiet och Kristinegymnasiet i Falun kan Falu kanotklubbs ungdomar kombinera kanotslalomträning med studierna.

www.falun.se/liu finns mer information och ansökningsblankett.

Här beskrivs LIU:s innehåll och organisation.

..–

..–

..

..

..

..