Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb

Resultat SM kanotslalom 2016 Falun

Aktuellt | Nyheter | Tävling & Motionslopp | Resultat

SM kanotslalom Lag

I år testade Falu kanotklubb ett nytt schema för SM i kanotslalom med alla grenar samma dag (K1, C1, C2, lag) och lilla slalomtävlingen på morgonen. Dagen avslutades med en trevlig middag och utdelningen av Sverigecupens pokaler. I dagsläget har de olika feedback varit positiva.

Resultat, domeri, banan, fika, servering, speaker… Det rullade faktiskt fint och vi ska vara mycket stolta att vi klarade ca 200 starter på en dag. Dagen blev ganska lång, så vi får utvärdera vad vi behöver förbättra och hur vi kan fördela uppgifterna bland fler.

Resultatmässigt har Falu kanotklubb fina snabba åk i alla grenar, bl.a. i K1/C1 Dam junior med Amanda Fagerlund samt K1/C1 Herr senior med Isak Öhrström. Klubben ställde upp med 25 startande i alla åldrar – damer och herrar, flickor och pojkar. Fem lag deltog varav två damlag! En effekt av fin träning som leds av kunniga och engagerade unga slalomtränare.

Från Sverige, Norge, Finland spelade klubbmedlemmar, föräldrar, tävlande och publik en viktig roll för ett lyckat evenemang. Tillsammans kunde vi lyfta kanotslalomtävlingen till en fin utvecklingsnivå. Dagens erfarenhet ger oss bekräftelse att vi är beredda för att så småningom ta emot fler paddlare per event i kanotslalom.

SM Kanotslalom Resultat: C1Herr - C2Herr - C2Dam - K1Dam - K1Herr/C1Dam - Lag

Artikel MittMedia

Fina bilder