Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb

Lyckad bassängslalom för ungdomar av ungdomar! (2014-11-29)

Aktuellt | Nyheter | Tävling & Motionslopp | Resultat

inomhus kanotslalomKlubben arrangerade en bassängslalomtävling 29 november i Lugnets simhall. Tävlingen var öppen för ungdomar mellan 10 och 15 år och förutom aktiva från Falun deltog även ett härligt gäng från Borlänge. Trots åldersbegränsning och nästan bara från Falun, var antalet startande imponerande, med gott om både tjejer och killar.

Tävlingen arrangerades av A- och B-gruppen som skötte speaker, tidtagning och sekretariat på ett väldigt bra och trevligt sätt. Ljuvaste musik spelades inklusive One Direction!, vilket kan ha påverkat resultaten… Det bästa av två åk på en bana räknades.  Varje åk bestod av två varv på samma bana och det blev riktigt spännande  att följa tävlingen med mellantider.

Inomhus kanotslalomFlertalet tävlade både i C1 och K1 och visade att det lärt sig mycket fin teknik. Då startfältet i både dam och herr har blivit väldigt starkt var segern inte given för någon. Flera nya namn pressade aktiva som paddlat länge rejält. Kul! Framtiden för Dalaslalom ser ljus ut!

De arrangerade tävlingen: Johan Strandberg, Erik Garmo, Isak Öhrström, Anders Wesström, Amanda Fagerlund, Mattias Nilsson, Vidar Bratt (16-25 år).

Resultat

Bilder på facebook