Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb Falu Kanotklubb

Årsmötet avklarat och även en enorm mängd paddling (2011-01-23)

Aktuellt | Nyheter | Föreningsinfo | Styrelsen

Falu Kanotklubbs årsmöte blev en trevlig tillställning och vald blev en ny styrelse enligt valberedningens förslag. Med ledning av den ekonomiska redovisningen kunde medlemmarna se potentialen till både minskade kostnader och ökade intäkter via paddling. Den valda styrelsen har till uppdrag att göra en verksamhetsplan utöver en redan löpande verksamheten. Säkert är ett ungdomsläger i Åmsele, första sommarlovsveckan, och ett Björboläger, under den sista sommarlovsveckan.

Också diskuterat blev SM 2011 sista helgen i augusti, som klubben ska arrangera, och möjligheten att genomföra det i Faluån. Det hade varit orealistiskt för några år sedan, men kanske är det nu, då klubben vuxit sig starkare. Det skall till att börja med undersökas.

Innan årsmötet kördes ett paddelmaskinmästerskap med en bunt vilda ungdomar. Det sägs att snabbaste pojk var Anders Wessström och snabbaste tjej, Amanda Fagerlund. De åt åtminstone raskt upp all tårta redan före årsmötet. Ungdomarna spred en härlig ungdomlig stämning i klubbhuset med skratt och stoj, innan de försvann ut i forsen och tränade.

Under helgen kom tre aktiva från Västerås och tränade slalom tillsammans med elitaktiva i Falun. Det blev mer coachade pass än vanligt. De yngre paddlade ute såväl lördag och söndag, och dessutom badhuspaddling med 25 personer. En lysande helg för paddling.

Stort tack till avgående styrelseledamöter, där klubben kommer stort sakna ständige sekreterare Jenny, och Per såklart, som nu flyttat till Karlstad. Vi hoppas att ofta får återse dem och ser fram emot att testa den nya slalombanan i Karlstad.

Styrelsen 2011 - Ordförande: Bo-Marcus Lidström – Ledamöter: Andreas Blixt, Lars Dittlau, Helena Jakobsson, Isak Öhström, Johan Strandberg, Lisa Andersson – Suppleanter: Erik Garmo, Maria Jakalas – Valberedning: Torbjörn rask (ordf.), Helena Levander, Jan Wesström.